24/7 Mobiliteitsservice in eigen woonplaats, NL en Europa

  • Snelle service op locatie van Garage Berns BV

Staat u met pech? Dan helpen wij u graag weer snel en duurzaam op weg. 24/7!

Wij bieden u graag de mogelijkheid uw auto of lichte bedrijfswagen bij ons te laten registreren voor “Dé 24/7 Mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland en Europa”. Zo bent u via ons jaarlijks, 24 uur per dag, zeven dagen in de week, verzekerd van een betrouwbare, professionele en snelle mobiliteitsservice. En kentekengebonden, dus geldig voor elke bestuurder en inzittende(n).

Voor deze dienstverlening werken wij in Nederland samen met een betrouwbare partner van de VHD (VHD Alarmcentrale voor voertuig- en personenhulp) en in Europa maken wij via onze partner in samenwerking met de VHD, gebruik van het internationale netwerk van Europ Assistance. Samen goed voor het grootste internationale netwerk op het gebied van voertuig- en personenhulp.

“De 24/7 Mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland en Europa” is nu bij ons verkrijgbaar in combinatie met onderhoud. Door uw auto of lichte bedrijfswagen goed bij ons te laten onderhouden, vermindert u het risico op onverhoopte pech natuurlijk aanzienlijk. Het voordeel van goed en tijdig onderhoud ziet u dan ook direct terug in de prijs van deze 24/7 mobiliteitsservice.

Concreet:

  • 24/7 service in uw eigen woonplaats;
  • 24/7 service in Nederland;
  • 24/7 service in Europa;
  • 24/7 service voor caravan én aanhanger.

Mét handige app!

Kortom, wilt u gebruik maken van “De 24/7 mobiliteitsservice in eigen woonplaats, Nederland en Europa”? Of wilt u eerst nadere informatie? Neemt u dan direct contact met ons op.

Wij adviseren u graag én helpen u weer snel en duurzaam op weg. 24/7!

 

GARAGE BERNS BV

Voor duurzaam rijden!